BÆREKRAFTIG FISKE: BEVARER HAVETS RESSURSER FOR FREMTIDIGE GENERASJONER

Det er en prioritet for Sheba® å tilby kattene våre fôr med energi, både gjennom ansvarlig håndtering av de fineste råvarer og gjennom produksjonsprosessen. Vi tror at førsteklasses fôr ikke bare avhenger av førsteklasses forberedning, men også av utvalgte ingredienser som er håndtert riktig. Certified sustainable seafood For å støtte vårt fokus på bærekraftig utvikling, samarbeider vi med Marine Stewardship Council, en internasjonal ideell organisasjon som anerkjenner og belønner innsats for å beskytte havene og ivareta sjømat for fremtiden. Når du ser MSC-merket med den blå fisken på Sheba®-produkter, vet du at fisken kommer fra en sporbar, bærekraftig kilde.

BÆREKRAFTIG FISK I SHEBA®-MENYEN

Per i dag er 83 %* av Sheba®-fiskeoppskriftene merket med den blå MSC-etiketten. Og dette er bare første steg: Målet er at alle Sheba® fiskeprodukter skal være bærekraftig produsert. Dette betyr bærekraftig fanget kattemat som du kan gi selv den mest kresne katt med god samvittighet.

Certified sustainable seafood

HVA ER
BÆREKRAFTIG
FISKE?

Når du ser den blå MSC-etiketten på et produkt, kan du være trygg på at det er:

Fra en sertifisert, bærekraftig kilde - Hver enkelt MSC-sertifisert fiskeprodusent har blitt vurdert uavhengig med tanke på dennes spesifikke virkninger på villfiskbestanden og de økosystemene de er en del av dennes spesifikke virkninger på villfiskbestanden og de økosystemene de er en del av.

Håndteres med forsiktighet - I hele forsyningskjeden, fra hav til tallerken, er MSC-sertifisert sjømat atskilt fra ikke-sertifisert sjømat. Den er tydelig merket, slik at den kan spores tilbake til en sertifisert, bærekraftig fiskeprodusent.

Pålitelig - Regelmessig DNA-testing har vist at MSC-merkede produkter er riktig merket. Slik at du kan stole på at du kjøper den fisken som er angitt på pakningen eller menyen.

Troverdig - I over 20 år har MSC samarbeidet med forskere, fiskerier, sjømatprodusenter og merkevarer for å utvikle egne standarder og fremme bærekraftig fiske. MSC er anerkjent av både FNs mat- og jordbruksorganisasjon og Global Sustainable Seafood Initiative.

*% av Sheba®-fiskeprodukter i Europa er merket med MSC-logoen

SE ALLE DE LEKRE MSC-SERTIFISERTEPRODUKTENE PÅ SHEBA®-MENYEN

MARS OG BÆREKRAFTIG FISKE

Sjømat er en viktig del av kostholdet til mange kjæledyr og mennesker over hele verden. Hos Mars har vi fokus på å utforske og implementere stadig flere bærekraftige praksiser for å håndtere denne verdifulle ressursen, slik at vi kan fortsette å tilby produkter som inneholder fisk på en måte som er bra for både for mennesker, kjæledyr og miljø.

LES MER

MARS “SUSTAINABLE IN A GENERATION” PLAN

Verden står foran store endringer. Fattigdom, vannmangel, klimaendringer og andre sosiale og miljømessige problemer påvirker potensialet til mennesker, lokalsamfunn og næringsliv negativt. Les mer om hvordan Mars forholder seg til disse utfordringene.

LES MER