Alt Image

VÅRT BIDRAG TIL EN BÆREKRAFTIG FREMTID

Vi lager næringsrik og smakfull mat som kattene dine elsker, men vi stopper ikke der. Utforsk våre initiativer og handlinger som har et mål om å skape en mer bærekraftig og håpefull fremtid.

Alt Image

Verdens korallrev er i trøbbel. Hvis ikke vi gjør noe, så kan dette livsviktige økosystemet forsvinne for alltid. Men det finnes håp.

Vi har startet verdens største gjenoppbyggingsprogram, hvor målet er å bevare og gjennoppbygge korallrev og livet i havet Se vår film og bidra til gjenoppyggingen av korallrev

LES MER

BÆREKRAFTIG FISKE: BEVARER HAVETS RESSURSER FOR FREMTIDIGE GENERASJONER

Det er en prioritet for Sheba å tilby kattene våre fôr med integritet, både gjennom ansvarlig håndtering av de fineste råvarer og gjennom produksjonsprosessen. Når du ser MSC-merket med den blå fisken på Sheba®-produkter, vet du at fisken kommer fra en sporbar, bærekraftig kilde.

BÆREKRAFTIG FISK I SHEBA®-MENYEN

Per i dag er 83 %* av Sheba®-fiskeoppskriftene merket med den blå MSC-etiketten. Og dette er bare første steg: Målet er at alle Sheba® fiskeprodukter skal være bærekraftig produsert. Dette betyr bærekraftig fanget kattemat som du kan gi selv den mest kresne katt med god samvittighet.

Alt Image

Alt Image

HVA ER BÆREKRAFTIG FISKE?

Når du ser den blå MSC-etiketten på et produkt, kan du være trygg på at det er:

Fra en sertifisert, bærekraftig kilde - Hver enkelt MSC-sertifisert fiskeprodusent har blitt vurdert uavhengig med tanke på dennes spesifikke virkninger på villfiskbestanden og de økosystemene de er en del av.

Håndteres med forsiktighet - I hele forsyningskjeden, fra hav til tallerken, er MSC-sertifisert sjømat atskilt fra ikke-sertifisert sjømat. Den er tydelig merket, slik at den kan spores tilbake til en sertifisert, bærekraftig fiskeprodusent.

Pålitelig - Regelmessig DNA-testing har vist at MSC-merkede produkter er riktig merket. Slik at du kan stole på at du kjøper den fisken som er angitt på pakningen eller menyen.

Troverdig - I over 20 år har MSC samarbeidet med forskere, fiskerier, sjømatprodusenter og merkevarer for å utvikle egne standarder og fremme bærekraftig fiske. MSC er anerkjent av både FNs mat- og jordbruksorganisasjon og Global Sustainable Seafood Initiative.

*% av Sheba®-fiskeprodukter i Europa er merket med MSC-logoen

SE ALLE DE LEKRE MSC-SERTIFISERTE PRODUKTENE PÅ SHEBA®

MARS
OG BÆREKRAFTIG FISKE (opens in new window)

Sjømat er en viktig del av kostholdet til mange kjæledyr og mennesker over hele verden. Hos Mars har vi fokus på å utforske og implementere stadig flere bærekraftige praksiser for innkjøp og håndtering av fisk og skalldyr, slik at vi kan fortsette å tilby produkter som er bra for mennesker, kjæledyr og miljøet.

MARS
“SUSTAINABLE IN A GENERATION” PLAN (opens in new window)

Verden står foran store endringer. Fattigdom, vannmangel, klimaendringer og andre sosiale og miljømessige problemer påvirker potensialet til mennesker, lokalsamfunn og næringsliv negativt. Les mer om hvordan Mars forholder seg til disse utfordringene.

MARS
PETCARE BÆREKRAFTPLAN (opens in new window)

Hos Mars har vi et ansvar at våre beslutninger og handlinger bidrar til et mer bærekraftig samfunn, både lokalt og globalt. Derfor jobber vi på å skape et positivt avtrykk på tvers av alle våre kjæledyrsprodukter.